Indiaas specialiteitenrestaurant 's-Gravenzande

Aan het prachtige Marktplein 44 in ’s Gravenzande treft u Spices & Flavours, een Indiaas specialiteitenrestaurant die de Indiase lekkernijen graag bij het brede publiek wil introduceren. Gewoon, omdat we erin geloven!

U kunt nu reserveren.

Een authentiek menu

Specerijen zijn de ruggengraat van Indiase curry’s: ze geven smaak, maar ook textuur. Oefening baart kunst voor het combineren van specerijen. Sommige specerijen blokkeren elkaar waardoor het net is alsof er niks gebeurt met de smaak en anderen vormen juist een harmonieus geheel. Met alleen eten komen we er niet. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten de keuze hebben uit een mooi aanbod van speciaal bieren en matchende wijnen. Want dan komt het eten pas echt tot zijn recht. 

 

Goede kwaliteit. Voor minder doen we het niet.

Onze chef kok, zelf van Indiase afkomst, is een man met een rijke ervaring in de Indiase keuken maar weet tegelijkertijd heel goed wat de smaak is van het westerse publiek. Hij heeft bij de grote Indiase restaurants in Amsterdam gewerkt en heeft zichzelf daarmee letterlijk op de kaart gezet.

Een unieke locatie voor uw besloten feest, borrel of partij in 's-Gravenzande Westland

De tweede verdieping van ons pand biedt de unieke mogelijkheid om te worden afgehuurd voor verjaardagen, feesten, partijen, bedrijfsuitjes of vergaderingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om heerlijk te borrelen en uiteraard kan er ook á la carte gedineerd worden van Dinsdagavond tot en met Zondagavond.

Speciaal bieren en matchende wijnen

Met eten alleen komen we er niet. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten de keuze hebben uit een mooi aanbod van speciaal bieren en matchende wijnen. Want dan komt het eten pas echt tot zijn recht.